SmartCamp arriba a Barcelona el 14 de juny

En el marc del seu Programa Global d’Emprenedors (GEP), la companyia IBM presenta a Espanya  la competició SmartCamp per a startups (petites empreses innovadores). Es tracta d’una trobada mundial d’emprenedors en què se seleccionarà la millor solució de base tecnològica per contribuir a la construcció d’un planeta més intel·ligent. La iniciativa té com a objectiu ajudar aquestes empreses de recent creació  i emprenedors a portar a la pràctica els seus projectes i idees de negoci.
Les cinc finalistes seleccionades tindran accés a una xarxa de mentoring, inversors i professionals d’alt valor. L’empresa guanyadora rebrà un premi consistent en tres mesos de suport de la mà d’IBM i serà convidada a participar i a competir en la final mundial dels SmartCamps, d’on sortirà  la companyia guanyadora per al 2011.

La primera edició de la competició, que va tenir lloc el 2010, va comptar amb més de 600 candidatures de tot el món. La firma espanyola Worldsensing, especialitzada en el desenvolupament de software i hardware de sensors sense fil per al seu ús en aparcaments, va ser una de les nou finalistes, després de ser la guanyadora de l’edició celebrada a Londres.
Les empreses que creguin disposar d’aquesta solució innovadora s’hauran de registrar abans del 13 de maig a l’SmartCamp, que tindrà lloc a Barcelona el dia 14 de juny del 2011.