WeTransfer, per enviar gratis arxius de fins a 2 GB

WeTransfer és una pàgina senzilla i gratuïta que ens permet enviar arxius de fins a 2G sense necessitat de registre i sense necessitat que el receptor estigui registrat, tampoc cal instal·lar cap aplicació, ja que les transferències es realitzen des del navegador web.

Per poder accedir-hi cal anar a la pàgina web, omplir un mini formulari amb la nostra adreça de correu, la dels destinataris, el/els arxius a enviar en el nostre disc dur i un comentari (opcional). Premem enviar i WeTransfer pujarà els arxius desitjats als seus servidors. A continuació s’envia un correu als receptors amb l’adreça web on estan allotjats els arxius.

Una vegada descarregats rebrem un correu confirmant-nos la seva recepció. Els servidors de WeTransfer emmagatzemaran les dades enviades durant dues setmanes.