#Drones sobre el Costa Concordia

Els Drones ja són part del nostre present digital, al marge del seu reprovable ús militar que ens converteix a tots en un presumpte objectiu, hi ha una infinitat d’usos per a la indústria i l’oci.

Els petits ‘drones’ teledirigits amb càmeres s’estan convertint en el millor objectiu indiscret de realitats incòmodes. Sense anar més lluny fa quatre mesos una empresa americana especialitzada en aquest tipus de gravacions BlackSheep va sobrevolar el vaixell ‘Costa Concordia’, el vídeo resultant va ser notícia al canal CNN, el qual va aprofitar la qualitat de les imatges per evidenciar el nul avanç del desballestament del vaixell i cridar l’atenció sobre les novetats judicials dels implicats.

 L’eliminació de les restes del naufragi a la costa de l’illa de Giglio s’havia previst per a l’estiu de 2013, però no serà possible abans del 2014. A Itàlia s’ho agafen amb humor i l’any passat es van posar de moda unes samarretes que feien menció al capità i deien “Schettino torna al vaixell”

Tots els vídeos gravats a Itàlia per l’equip de Team BlackSheep són visibles al canal de Youtube de l’empresa.

 

Potser us interessarà també:

El boom del vídeo a la xarxa alimenta alternatives a Youtube

Queixes, vídeos i maneres d’actuar a la xarxa

Vimeo APP, vídeo en el mòbil i els tablets

Música a la xarxa #ReflexionsDigitals

Millors #VídeosVirales 2013, All eyes on the S4

Hyperlapse, Vídeos a partir de les fotos de Google Street View

Emocionant #VídeoViral sobre art i vida