Música MP3 per a la piscina

AquaticAmb un disseny molt vistós, la companyia Energy Sistem llança els Aquatic 2, reproductors MP3 que resisteixen les capbussades.

Són submergibles fins a 3 metres durant 3 hores (compleixen amb l’estàndard IPx8) i permeten emmagatzemar i reproduir arxius d’àudio en contacte amb l’aigua. Disponibles en dues versions, en rosa i en blau.

Compten amb 4 gigues de memòria interna per emmagatzemar fins a 2.000 cançons i disfrutar de 130 hores de música de manera ininterrompuda.

Reprodueixen les cançons en els formats més populars d’àudio i disposen de connexió USB per a la transferència de dades d’alta velocitat, a més d’una bateria de liti de 180 mAh amb indicador de càrrega.

Entre els complements que incorporen hi ha els auriculars intrauditius  ajustables, hidrodinàmics i totalment estancs, amb cable extensible. Inclouen un braçalet de neoprè de 40 cm que s’ajusta al diàmetre del teu braç i un clip giratori de 360º que permet col·locar l’equip a qualsevol banda.

 Potser també t’interessa:

Tecnologia submergible