Idiots ¿Somien els robots amb Iphone 6? Millors #VídeosVirales 2013

En el curtmetratge Idiots es donen tots els elements per sintetitzar en una paròdia de quatre minuts una gran part dels nostres mals moderns.

Necessitem estar hiperconnectats per sentir-nos trendies, si no tenim l’últim gadget sembla que som una desferra humana, i si no coneixes les milers d’apps que serveixen per controlar, mesurar, guardar, recordar, o connectar-te amb la pàgina a Facebook de les mascotes que teòricament són al seu torn amics de la nostra mascota a la xarxa, sembla que estem fora de lloc i que som uns asocials, quan no directament uns pàries.

Per recodar-nos que això no és una tendència passatgera, els adolescents consideren que el principal ritual de pas actual és tenir el seu primer smartphone, i l’encartament dels principals centres comercials d’aquest Nadal consisteix en una fusió de joguines, productes alimentaris i tot tipus d’aparells tecnològics tan necessaris com la dosi de calories diàries per funcionar.

Per tot plegat aquest vídeo sobre una sèrie de robots esclavitzats pel seu telèfon iPhone, és de tot menys innocent.

¿Somien els robots amb Iphone 6?

Captura de pantalla 2013-12-05 23.24.40
Potser t’interessa també:

Millors #VídeosVirales 2013 de pel·lícules, Carrie i StarkTrek

10 trucs per evitar ser espiat en internet per la NSA

Google Glass, Facebook, Instagram i Noam Chomsky

Millors #VídeosVirales 2013, Esquetxos de bellesa real

Robots en les nostres vides analògiques (3) #Reflexions digitals