Filtrat el nou disseny de Twitter

Captura de pantalla 2014-02-16 21.24.33

Segons els blogs MashableThe Wire o Business Insider , Twitter està treballant en un nou disseny que l’acostaria més al de Facebook.

Des que dimarts passat un reporter de Mashable va detectar que s’estan realitzant canvis en la pàgina general de la xarxa social, s’han succeït els comentaris. Igualment no és cap secret que Twitter busca formules per fer rendible la seva important influència en la xarxa. El nou disseny dels perfils té una foto i la biografia a l’esquerra, i deixa molt espai per a una foto de portada. Aquest disseny afectarà en principi només la plataforma per a ordinadors i no els smartphones i tauletes.

Si finalment es fa públic per a tots els usuaris es mostraran els tuits amb una mida més gran, la intenció de tot plegat és fer que sigui més fàcil visualitzar-los i aconseguir seduir els usuaris més familiaritzats amb Facebook i els que fins i tot tenien reticències.

 Des que l’empresa va sortir a borsa, busca un difícil equilibri entre complaure els seus usuaris i els mercats, de manera que les noves versions destinades a la captació de nous registres serà una constant previsible en l’evolució de la companyia. Esperem que en l’esforç no es dilueixi la força original de xarxa.

¿Que va ser primer: el tuit o la notícia?

Captura de pantalla 2014-02-16 20.50.34

Captura de pantalla 2014-02-16 21.35.27

Potser t’interessarà també:

Geolocalitzant amb Twitter

Nou sistema de pagament a Twitter mitjançant American Express

#mitwitter, Manual imprescindible de Twitter

Idiots ¿Somien els robots amb Iphone 6? Millors #VídeosVirals 2013