App gratuïta per contactar amb serveis d’emergència mundials

App SOSL’empresa espanyola AC It´s possible ha desenvolupat l’aplicació denominada  Help Me – SOS International que permet trucar als telèfons d’emergència (policia, ambulància o bombers) del país o zona geogràfica del món on es trobi l’usuari en aquell moment.

Està disponible per a iPhone i Android i pot operar en més de 200 països i zones geogràfiques del món. L’App facilita mitjançant geolocalització l’adreça física o les coordenades GPS del lloc on es trobi l’usuari, i pot enviar aquestes dades a través de SMS o e-mail a la persona amb qui li interessi contactar en cas de necessitat.

L’App està disponible en 35 idiomes, es configura automàticament amb l’idioma de l’smartphone i amb els números d’emergència del país on es troba l’usuari. Si no es disposa de cobertura 3G, l’aplicació es pot configurar manualment per poder accedir als números d’emergència del país seleccionat.

És gratuïta.

Temes