El millor ‘smartphone’

htc-oneEl vaixell insígnia de la firma HTC, l’HTC One, ha estat guardonat amb el premi al Millor Smartphone en els prestigiosos Global Mobile Awards.

Votat per un panell de més de 175 experts independents de la indústria, procedents de les comunitats de mitjans de comunicació i analistes, el premi reconeix l’smartphone que el jurat ha considerat que és el millor de tota la indústria.

Peter Chou, CEO de HTC, ha estat l’encarregat de rebre el premi en el marc del Mobile World Congress 2014, i ha comentat: “Estem immensament orgullosos que l’HTC One continuï sent reconegut com un smartphone que ha trencat les regles del joc amb un disseny elegant, un sistema d’àudio superior, i una funcionalitat impactant. Esperem seguir obtenint èxits amb les nostres innovacions previstes per als pròxims mesos”.

L’HTC One ja va guanyar el premi al Millor Telèfon mòbil, dispositiu o Tauleta dels Global Mobile Awards a l’MWC 2013.

Potser també t’interessarà:

Novetats HTC