Dominion Marine Media compra la web Cosas de Barcos

Cosas de Barcos

Els portals verticals van néixer ja fa més de deu anys per donar resposta a la necessitat de traslladar a la xarxa els anuncis classificats que només es podien trobar a la premsa i les publicacions tècniques.

Cosas de Barcos, web d’anuncis de compra i venda de vaixells, va ser un dels primer projectes desenvolupats per Grupo Intercom en els temps en què infojobs, softonics o emagister fins i tot es veien com a projectes que no podrien alterar el domini dels classificats de paper. Actualment tot és molt diferent, tant que són peixos més grans els que vénen a pescar a les nostres xarxes per comprar empreses consolidades  i que van néixer d’iniciatives locals.

L’empresa Dominion Marine Media, especialitzada en la realització de continguts i la publicitat sobre el món de la nàutica, ja comptava amb tres portals especialitzats en el sector des dels quals oferir diferents tipus de continguts i serveis. A més l’empresa forma part del grup Dominion Enterprises, que es dedica a molts altres sectors com l’immobiliari o el turisme.

En els últims temps Grupo Intercom ja es va desprendre de webs com Niumba, o participacions del seu vaixell insígnia Softonic. Des de finals del 2011 el grup està dedicant tots els seus recursos financers a accelerar els negocis ja constituïts i incubar nous projectes generats a partir d’idees concebudes en el si del mateix grup.

Potser t’interessarà també

Zaha Hadid dissenya iots hidrodinàmics

Navegar per la xarxa i el mar amb Captainaid.com