Targeta de memòria Eye Fi Mobi, a fons

eye fiLa companyia Eye-Fi, fabricant de targetes de memòria SD sense fil, ha presentat el seu producte Eye-Fi Mobi, que transfereix de forma sense fil imatges i vídeos des de càmeres digitals a dispositius mòbils com smartphones i tauletes, per poder compartir-les a través de les xarxes socials i el correu electrònic.

Aquesta targeta de memòria, que hem tingut ocasió de provar, resulta adequada per a aquells aficionats a la fotografia que volen enviar fotos i vídeos de qualitat des dels seus telèfons, però utilitzant el material realitzat per la seva càmera de fotos. Matt DiMaria, CEO d’Eye-Fi, assenyala que ‘les funcions dels smartphones són molt limitades si les comparem amb les de càmeres professionals sobretot en qüestió de zoom, alta velocitat de clic, il·luminació, entre altres característiques.

El producte simplifica la tasca de passar fotos de la càmera al mòbil o ordinador, si el que es vol aconseguir és que les imatges apareguin en dispositius iOS o Android, n’hi ha prou de substituir l’actual targeta SD de la càmera per una memòria Eye-Fi Mobi.

És senzilla d’utilitzar, n’hi ha prou de descarregar l’aplicació gratuïta Eye-Fi per a iOS o Android, introduir el codi d’activació i el dispositiu o dispositius mòbils es vincularan. Permet compartir imatges en temps real ja que les fotos i vídeos es transfereixen automàticament des de la càmera a la galeria de fotos del dispositiu. A partir d’aquí, les captures es poden editar i compartir a través de les aplicacions que es desitgi.

Per transferir les imatges no fa falta disposar de connexió a una xarxa Wi-fi, xarxes sense fil o internet. Mobi les passa des de la càmera als dispositius sempre que detecti un nou contingut. Realitza còpia de seguretat automàtica.

Està disponible en diferents capacitats fins a 32 GB.

Potser també t’interessarà

Característiques d’Eye Fi Mobi