Les ulleres de realitat augmentada d’Epson

Les Google Glass no estan soles, diverses marques estan treballant en nous dissenys i funcionalitats. La marca Epson està desenvolupant el segon model Moverio, amb  un pes inferior a l’anterior i pensats per ser utilitzats en entorns que poden ser socialment molt ben acceptats, com són els esdeveniments esportius, museus i aplicacions mediques. Les accions de la companyia s’han triplicat des que han mostrat els seus plans de futur.

Els nous models sortiran al mercat a un preu molt inferior a les originals de Google i tindran com a punts forts l’ús de la realitat augmentada, la superposició de gràfics d’ordinador directament sobre el que està passant en el món real i que cada lent tindrà la seva pròpia pantalla independent, per ser usada de forma diferent.

El cert és que tot segueix movent-se en el terreny de l’especulació perquè fins i tot estan en desenvolupament, però cada vegada tenim més pistes de com serà el futur gràcies als  vídeos en què els fabricants ens mostren les seves possibilitats.

Fa uns anys ens semblava estrany que se sabés de qui procedia una trucada, ara no parlem per sistema amb persones que no s’identifiquen prèviament. Sembla bastant obvi que canviaran en els pròxims anys algunes de les nostres percepcions sobree el que és correcte i adequat, a més d’haver d’acostumar-nos a l’ús de la realitat virtual com un entorn gairebé real, gràcies a la creació de nous dispositius.

Captura de pantalla 2014-03-08 14.44.37

Captura de pantalla 2014-03-08 14.44.55

Potser t’interessarà també:

iOptik realitat augmentada en les lents de contacte #CES2014

19 aplicacions de realitat augmentada

Invizimals, cromos i realitat augmentada

Ingress, el joc addictiu de realitat augmentada de Google