Xperia Z2, l’última tauleta de Sony

xperia tablet z2Sony Mobile  presenta la seva tauleta Xperia  Z2, un model ultraprim i lleuger, 6.4 mil·límetres i de gruix i un pes de 426 grams que, a més, és resistent a l’aigua i ja està disponible en el mercat espanyol.

Amb aquesta nova tauleta Sony presenta la seva nova pantalla Live Color LED que ofereix la gamma de colors més gran i amb una resolució FullHD 1920×1000.  Afegeix la tecnologia X-Reality, que analitza cada imatge per obtenir el color, nitidesa i contrast òptims. Munta un processador Qualcomm Snapdragon 801 de quatre nuclis a 2.3GHz, la GPU Adreno 330 i 3 GB de memòria RAM. La mida és de 10,1 polzades.

Pel que fa a so, la tecnologia Front Surround permet disfrutar de so dinàmic. A això s’hi suma un sistema de cancel·lació de soroll que redueix el soroll ambient fins a un 98% .

Un dels seus avantatges és que pot carregar-se en menys temps amb la tecnologia Qualcomm Quick Charge 2.0, que realitza una càrrega fins a un 75% més ràpida. La bateria de polímer de liti de 6000mAh, juntament amb el mode Stamina de Sony, permet fins a 10 hores d’ús multimèdia ininterromput i més de 100 hores de reproducció de música sense haver de recarregar-la.

La càmera de 8.1 megapíxels compta amb mode Auto i combina tecnologia de processament d’imatge d’alta qualitat, resolució HD i reducció de soroll. La càmera davantera HD té 2.2 megapíxels.

Com a aplicacions pròpies destaquen What’s New, que ajuda a descobrir novetats cinematogràfiques i pel·lícules recomanades, jocs i aplicacions accessibles des d’un widget informatiu i interactiu que es troba a la pantalla principal. Per la seva part les aplicacions Walkman i Moviles donen accés a  25 milions de cançons a través de Music Unlimited5 i 10.000 pel·lícules i sèries de TV a través de Vídeo Unlimited5.

Potser també t’interessarà:

Novetats Sony