Accessoris per ampliar les possibilitats de l’iPad Air, de Logitech

Ultrathin KB CoverLa firma Logitech ha creat una línia d’accessoris per complementar l’últim model d’iPad. Destaquen l’Ultrathin Keyboard Cover i l’Ultrathin Keyboard Folio que milloren la protecció contra cops accidentals, ratllades o esquitxades, amb resultats òptims com hem tingut ocasió de provar. L’inconvenient és que afegeix una mica de pes a la tauleta tot i ser un accessori lleuger i prim.

S’ha d’apuntar que els materials amb què s’han construït són de bona qualitat i el disseny no desmereix en absolut de l’excel·lent estètica de l’iPad, oferint un plus de seguretat.

Aquests teclats per a tauletes es connecten mitjançant Bluetooth i la disposició de les seves tecles permeten una escriptura ràpida i fluida. La seva doble funció els converteix també en un suport que manté la tauleta en posició vertical, per a una lectura o visionat més còmode.

“Hem dissenyat aquests nous accessoris amb cura per complementar l’estètica de l’iPad Air, més prim i lleuger”, assenyala Mike Culver, Vicepresident i Director General de Mobilitat a Logitech.

L’Ultrathin Keyboard Cover presenta una coberta d’alumini per a la pantalla, per a una protecció sobre la marxa i un teclat sense fil. Aquest teclat integrat permet escriure fàcilment i amb les funcions bàsiques d’iOS, com tallar, copiar i enganxar.

Un clip magnètic intel·ligent amb potents imants fixa l’iPad quan està tancat i s’ha de transportar, i el manté en posició vertical quan s’ha d’escriure o interactuar amb la pantalla tàctil. El teclat es recarrega a través d’un microport USB i la bateria pot durar fins a tres mesos (segons informa la marca) quan està totalment carregada. El cert és que no hem hagut de recarregar-lo durant els 15 dies mantingut a prova.

L’Ultrathin Keyboard Folio ofereix protecció frontal i posterior. Té teclat Bluetooth integrat i està dissenyat amb unes tecles de la mateixa mida que les dels teclats tradicionals.

Permet mantenir l’iPad subjecte en dues posicions, vertical per escriure i horitzontal per utilitzar la pantalla tàctil.

És recarregable també mitjançant un micro USB i pot durar fins a tres mesos després de carregar la bateria completament.

Els dos equips tenen un preu que ronda els 100 euros.

Potser també t’interessarà:

Novetats Logitech