Nova aplicació per veure i compartir l’art

secondcanvasL’aplicació Second Canvas Museo del Prado és una nova eina per conèixer les obres mestres de la història de la pintura universal. Permet descobrir, navegar, aprendre, emocionar-se, ensenyar, i compartir des d’un dispositiu mòbil (iOs) i també amb la possibilitat de portar els continguts a la pantalla del televisor.

Ha estat creada pel Museu del Prado i Madpixel per endinsar-se en un total de 14 obres mestres del citat museu, des de Las Meninas de Velázquez, El jardí de les Delícies de Bosco, passant entre altres per L’autoretrat de Durero, en súper-alta resolució, interactuar amb elles, elegir el detall favorit i compartir-ho a les xarxes socials.

L’aplicació integra una gran capacitat d’acostament als detalls per descobrir facetes ocultes en les obres, així com visió de raigs x i ultraviolat per veure l’esbós sota la pintura en obres destacades.

Les imatges gigapixel d’art d’aquesta app van més enllà de la súper-alta resolució, per permetre disfrutar de l’obra amb tot detall a qualsevol nivell de zoom. Una imatge gigapixel està composta per centenars o milers d’imatges d’alta resolució, que s’uneixen per crear una imatge gegant d’1.000.000.000 de píxels o superior.

Potser també t’interessarà:

Descarregar l’aplicació