Yotaphone el mòbil amb dues pantalles

En el passat Mobile World Congress es va presentar la segona versió d’aquest innovador smartphone que ja es pot comprar a Àustria, França, Espanya, Alemanya, Anglaterra i Rússia, el seu país d’origen.

El seu disseny es caracteritza per la combinació d’una pantalla tàctil LCD de 4,3 polzades i resolució 720p amb una pantalla de tinta electrònica en escala de grisos amb una resolució de 360×640 píxels. La combinació de totes dues ofereix prestacions molt interessants sobretot per als que aprofiten el seu dispositiu mòbil per llegir continguts o directament com un e-book.

La pantalla de tinta electrònica es pot aprofitar per mostrar notificacions i sobretot per estalviar en bateria al llegir missatges i altres textos evitant el consum de la pantalla LCD principal.

El Yotaphone és un producte del desenvolupador rus de mòdems Yota Devices amb seu a Moscou, acoblat a la Xina amb components fabricats al Japó i Taiwan i pensat per al mercat Europeu i  del Pròxim Orient.

El seu preu és de 499€ i està prevista una ràpida expansió a nous països responsables com Portugal, Itàlia, Suïssa i els països escandinaus.

Yotaphone
 

Potser t’interessarà també

Arriba eCall, trucada automàtica de vehicles amb emergències

La nova imatge de Google és un atac directe al SEO

Barcelona possible capital de la banca mòbil #MWC14

Gadget per portar l’iPhone visible al cotxe

15 Eines per fer infografies