Arriba Runtastic 5.0 La versió renovada de l’Aplicació

Si estàs pensant en l’operació bikini, potser et val la pena conèixer una de les aplicacions més utilitzades per millorar la salut fent esport, Runtastic, que durant l’any passat es va sotmetre a una àmplia transformació a partir del feedback dels usuaris, experts i les tendències de la indústria.

Les característiques més importants de Runtastic 5.0 són una nova versió amb un disseny renovat, pantalles i opcions de navegació que es poden personalitzar fàcilment per satisfer les preferències de cada usuari, i diferents millores per funcionar consistentment a través de múltiples plataformes, utilitzant i aprofitant simultàniament les funcions i característiques úniques de cada sistema.

Nova Funció per Mantenir-te Hidratat. Aquesta nova funció en l’app Runtastic pren en consideració els detalls de l’activitat de l’usuari, les seves estadístiques personals, les condicions del temps local i més dades, per proporcionar un suggeriment d’hidratació després de completar l’activitat. Anteriorment, quan un usuari de Runtastic acabava una activitat, només podia ingressar detalls de l’activitat, ara la funció d’hidratació proporciona instantàniament una recomanació apropiada a la base en les dades específiques de cada usuari.

Algunes funcions que abans només estaven disponibles en la versió PRO, com el Reproductor de Música i Seguiment en VIU & Motivacions, ara són gratuïtes. Aquestes funcions, motiven a interrelacionar-se, compartir l’activitat en les xarxes socials i al final assolir objectius de salut i fitness més ambiciosos.

Runtastic és una suite d’apps, productes i serveis que registren i gestionen dades de salut i fitness per motivar l’usuari a estar en forma i millorar la seva salut. Amb més de 70 milions de descàrregues i 30 milions d’usuaris registrats a Runtastic.com, les aplicacions mòbils de Runtastic se sincronitzen directament amb hardware propietari per mesurar distància, velocitat, ritme, temps, ritme cardíac, calories cremades i ruta (via maps) al córrer, sortir en bicicleta o realitzar una altra activitat esportiva. Els resultats es poden després veure directament en les apps, dispositius Runtastic GPS o a Runtastic.com

Captura de pantalla 2014-03-27 17.12.35

Captura de pantalla 2014-03-27 a las 17.45.30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Potser t’interessarà també

Complet App i test de nutrició de Runtastic

Esports 2.0, això no és facebook, aquí se sua

Nou MP4 dissenyat per practicar esport

Tecnologia per a una vida més saludable