Disc dur dual portàtil amb Thunderbolt, de WD

My_Passport_ProWD, companyia filial de Western Digital, que ofereix al mercat solucions d’emmagatzematge, presenta My Passport Pro, un disc dur dual portàtil que funciona amb Thunderbolt i que ofereix una nova solució mòbil. Permet escollir la funcionalitat RAID per als sistemes Mac, sense la necessitat d’adaptadors de corrent o cables addicionals, i està disponible en capacitats de 2 TB i 4 TB.

Segons  Jim Welsh, vicepresident executiu de la divisió de productes de consum i vendes mundials de WD ‘Des de fotògrafs, càmeres i músics a dissenyadors gràfics i arquitectes, les persones que depenen de l’emmagatzematge portàtil trobaran en el nou disc My Passport Pro un nou nivell de rendiment, fiabilitat i, sobretot, portabilitat’.

Alimentat directament a través del cable Thunderbolt integrat (dissenyat en exclusiva per a WD), el sistema ofereix velocitats de fins a 233 MB/s, proporcionant capacitats de transferència, edició i backup molt ràpides. Una altra característica clau del disc és la seva funció RAID seleccionable per part de l’usuari, que permet elegir entre la divisió de dades (RAID 0) per a un rendiment superior o la duplicació (RAID 1) per a la redundància de dades, en funció de les necessitats de cada un.

La tecnologia Thunderbolt fa que la manipulació de vídeo sigui molt ràpida, amb la possibilitat de copiar un arxiu d’alta definició de 22 GB en la meitat del temps normalment requerit per una unitat USB 3.0 que funcioni en mode RAID 0.

My Passport Pro consta de dos discos durs de 2,5 polzades integrats en una carcassa d’alumini i ha estat fabricat perquè ofereixi durabilitat addicional i per a un rendiment fiable quan es treballa fora de l’oficina, viatjant i en moviment.

Potser també t’interessarà:

Característiques de My Passport Pro