Novetats en bombetes connectades a la xarxa

philips_hue_luxLa companyia Philips ha presentat un nou model de Hue, la seva bombeta connectada a internet. Es tracta de Hue Lux, una versió de llum amb il·luminació blanca brillant, controlable amb l’Smartphone o tauleta i compatible amb la gamma Hue, tant aplicacions com hardware.

Amb el llançament d’aquestes bombetes, és possible -des d’un dispositiu intel·ligent- regular  la tonalitat de llum, tant en blanc brillant com en blanc càlid, segons les necessitats de cada moment. Permet també disfrutar de les aplicacions de tercers, tals com la de ‘llum de discoteca’ que se sincronitza amb la música. Així mateix és compatible amb els dispositius de control de Hue, com la polsera que detecta quan es desperta l’usuari, al matí, i encén automàticament la llum a la cambra de bany.

 ALTRES NOVETATS

Philips també ha presentat les seves lluminàries connectades, fabricades amb impressió en 3D, que permeten efectes de llum sense límits sobre una paleta de més de 16 milions de colors, així com efectes i escenes, només movent el dit a l’smartphone o tauleta. Convertir els llums Hue impresos en 3D en un capvespre connectat amb el sol és possible gràcies a la connexió automatitzada de serveis per internet.

Potser també t’interessarà:

Així són les bombetes Hue