Nokia llançarà el Lumia 930 al juny

Nokia-Lumia-930La companyia Nokia anuncia que posarà al mercat nous terminals el mes de juny vinent, entre ells el Lumia 930, amb Windows Phone 8.1 que integra tecnologia Pureview i una càmera de 20 megapíxels.

Aquest dispositiu aporta un disseny molt virolat que combina l’elegància del metall i la resistència del policarbonat, en una pantalla ClearBlack de 5 polzades que permet una visualització òptima d’aplicacions com Vyclone, Netflix i Xbox Video, fins i tot sota la llum del sol.

Integra un potent processador de quàdruple nucli Snapdragon de 2,2 GHz, que aporta més  capacitat per a continguts: aplicacions, jocs, navegació o serveis de Microsoft integrats, com OneDrive i Microsoft Office. Disposa de 2GB de RAM i 32 GB de memòria interna, no ampliables mitjançant targeta, i 7GB en OneDrive.

Destaquem que inclou SensorCore, una funcionalitat que facilita l’ús de sensors per a la detecció de moviment amb baix consum amb aplicacions com Bing Health i Fitness.

Nokia Lumia 930 estarà disponible a nivell mundial a partir del juny, començant per Europa, l’Àsia, el Pròxim Orient, i l’Índia, a un preu aproximat de 460 euros lliure. 

Potser també t’interessa:

L’última novetat de la gamma Lumia