Auriculars per a mòbil que permeten fer trucades

Urban RevoltLa companyia Urban Revolt llança els auriculars Duga, compatibles amb tota mena de ‘smartphones’, i caracteritzats per incorporar un micròfon que permet fer trucades. Amb el botó de control remot, a més, es pot gestionar la reproducció de música, posar-la en pausa i activar el sistema d’ordres de veu (Siri/Google Now).

Destaquen per la seva innovadora estètica, basada en una gamma de colors que va des d’un groc lluminós, un vermell furiós, un blau brillant i un blanc net fins a un negre misteriós.

Els Duga són plegables i ofereixen un  nivell de so amb una freqüència de 20-20.000 Hz. Els coixinets per a les orelles permeten un ajust excel·lent, de manera que el soroll ambiental es redueix al mínim.

Els auriculars Duga són compatibles amb tots els dispositius. El jack de 3,5 mm es pot connectar al telèfon per escoltar música, a la tauleta per mirar vídeos o al portàtil per a qualsevol tipus de reproducció multimèdia.

Potser també t’interessa:

Característiques dels Duga, a fons