Pla de preus del Samsung Galaxy S5 amb Vodafone

samsung galaxy S5 goldVodafone Espanya ha anunciat la venda anticipada (s’entregarà a partir de l’11 d’abril) del Samsung Galaxy S5, amb  l’excepció que disposa del model Gold en exclusiva, a més de versions en blanc i negre.

Els clients que l’adquireixin ara i fins al 10 d’abril a la botiga ‘on line’ de l’operadora tindran fins a 50 euros de descompte en el preu de l’equip.

La promoció del terminal també inclou disfrutar de sis mesos gratis del servei de música en ‘streaming’ Napster, amb més de 20 milions de cançons disponibles.

Samsung Galaxy S5 Gold està disponible per a portabilitats amb origen contracte amb el pla de preus Red M per 19 euros de pagament inicial i 55,36 euros al mes (IVA inclòs). El pla Red M inclou trucades  i 1,2GB de dades al mes per navegar. Aquests preus porten implícit compromís de permanència de 24 mesos a Vodafone i 18 mesos en la tarifa. Samsung Galaxy S5 també està disponible amb altres plans Base, Smart o Red de l’operadora.

Potser també t’interessa

Samsung Galaxy S5, a fons