Nou comandament sense fil Edición Limitada Camuflaje per a Xbox 360

Microsoft ha anunciat que ja està disponible el seu nou control sense fil Edición Limitada Camuflaje per a la consola Xbox 360.

El sorprenent equip es caracteritza pels seus colors inspirats en entorns boscosos i àrids i per la seva comoditat ja que es tracta d’un accessori que respon a les preferències de cada usuari mitjançant el disseny de la seva creuera modificable, la prominència de la qual pot ser adaptada a les teves necessitats només de fer-la girar, cosa que millora el control per a cada tipus de jugador. Amb un simple gir, aquesta es modifica, i es torna més o menys prominent i proporciona una notable precisió  i una experiència de joc millorada.

Funciona sense cables amb una rang d’abast de fins a 9 metres.

El nou comandament Camuflaje  està a la venda en botigues a un preu estimat de 49,95 euros, incloent al ‘pack’ dues piles AA.

Potser també t’interessa

Novetats Xbox 360